Какъв страх обзе целия свят,
принудени хора напускат дома си, все едно е непознат.
Що за ужас? Една след друга лоши новини.
Хора, най-невинни, стават жертви на ужасни вируси и несправедливи войни.
Върнете живота...върнете го като преди.
И нека вече няма бедни, молещи се за две трохи!
Да живее всеки най-щастливо, без значение от кой народ.
Да живее всеки... свободно да живее...да не бъде никой роб.
Да няма вече бедни и богати,
да няма завист и кавги.
А всички нека бъдат здрави,
да няма хора без мечти.
Да няма вече живеещи на улицата,
да няма животинчета без дом.
Да може всеки да види света с красотата му...истинската!
и всеки с усмивка да крачи, а никой вече плачешком.
Що за времена? Мнозинството вече има всичко материално.
И някак си забравихме богатството... богатството, което е морално!
© Кристън Маринова All rights reserved.