6.04.2023 г., 23:51 ч.

До моето нещастие 

  Поезия » Гражданска, Друга
479 3 2

До моето нещастие

 

Непременно ще се срещнем някой ден

и обещавам, този ден ще бъде съдбоносен.

Ще сложа край на адския ти плен

и моят поглед може да е буреносен.

 

Няма само ти да воюваш, нещастие мое,

няма само ти да печелиш в живота.

Вече нищо не ти принадлежи и не е твое,

защото аз знам коя съм и какво мога.

 

Дълбоко в себе си вярвам в доброто,

защото то носи най-голямата сила.

Ще победя и тебе, и мрака, и злото

знай, че има Бог и ми дава закрила.

 

 

27. 03. 2023 г.

гр. Ракитово

18:00 ч.

© Айлин Мустафа Еврен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силата на духа! Понякога е нужно много време, за да осъзнаем силата в нас! Поздравления за хубавото стихотворение!
  • Споделени съкровени мисли и чувства! Желая ти Смирение, Светлина и Щастие! Поздравления за стиха, Айлин!
Предложения
: ??:??