28.01.2017 г., 16:45 ч.

До поискване 

  Поезия » Любовна
292 1 4

Замразен си. 
До поискване. 
Нищо, че ме гориш отвътре. 
Поне си истински.
С тебе съм истинска също – 
като едното дишане.
Любовта е просто нещо.
Сложно е да обичаме.
Да превърнеш обич в реалност,
да загърбиш неверието.
Да отсееш плявата
от живота бременен.
Да се отречеш от вината си
и от който ти я носи.
Да спреш да се питаш, 
а да почувстваш въпросите.
И ти да си отговор,
да си частица потребна.
С теб да се диша,
да си небе неизменно.
Такъв ще те искам.
Да болиш от истина.
Ни повече, ни по-малко.
И си в мен, 
до поискване.

 

Появи се!

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??