3.07.2011 г., 1:09 ч.

Добрите духчета 

  Поезия
464 0 2

Там отвъд

не сме от плът,

души сме само

без тяло...

 

Енергии някакви,

досущ като вятъра,

невидими, неуловими,

по-силни и непобедими.

 

Когато искаме,

на Земята слизаме,

виждаме в хората

завистта и злобата.

 

Чудим се и се маем

и около тях витаем,

неразбираме защо,

служат си със зло.

 

При нас не е така,

животът продължава след смъртта,

преливащ от доброта,

любов и красота.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??