Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
"Аз съм голям ценител на ценни души.Но и ги вземам, внимавай"
____________________________________________________________________
Всяка душа е несравнима и безценна.И възможността да бъде... дори подарена е химера
Само онова, което не съществува реално в живота, може да се реализира в изкуството.
Казват, че Гьоте не се е самоубил, защото създал своя Вертер. За твореца изкуството има почти лечебно действие. Може би Бог е създал Сатаната, за да не стане самият той дявол, а може би Бог е само идеята за Доброто, родена от Сатаната.