8.03.2014 г., 15:43 ч.  

Добротата на човека 

  Поезия » Оди и поеми
501 0 0

Мой учител по народни танци беше 

 и като пазител той над нас стоеше. 

  Винаги усмихнат и радостен беше.

   Как искаше любовта си да отдаде и свойте

    познания да ни предаде. 

 

 

 

    Иван Одажийски се нарича и във вярност 

     се обрича, всеки един от нас той да обича.

      Мил и възпитан към всяко същество,

       той се приобщава към всяко общество.

 

 

     Живота си готов е да даде,

       но народната си вярност не ще я предаде.

         Вскеки го обича, всеки го почита,

         добър човек ще си остане.

         И с доброто си няма да престане.

          

 

          Винаги ще ни научи, винаги ще ни обучи, 

            на добро  всеки ще научи, 

               а духът  му силен няма кой да пречупи.

                Своя състав няма да остави, напротив,

                  в сърцата на всеки един доброто ще добави.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??