14.06.2019 г., 6:28 ч.

Добър вечер 

  Поезия » Друга
432 2 0

Добър вечер на всички вас,
кой ще поздрави душата?
Кой ще застане пред вас,
за да ви стопли ръката?

За да запеят сърцата,
когато се стича сълзата! 
За да няма болка в душата,
отдай се на красотата.

За да затанцуваме 
с радост и мечти,
обичай
и обичана остани!

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??