Jun 14, 2019, 6:28 AM

Добър вечер 

  Poetry » Other
443 2 0

Добър вечер на всички вас,
кой ще поздрави душата?
Кой ще застане пред вас,
за да ви стопли ръката?

За да запеят сърцата,
когато се стича сълзата! 
За да няма болка в душата,
отдай се на красотата.

За да затанцуваме 
с радост и мечти,
обичай
и обичана остани!

© Димитрина Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??