27.09.2009 г., 15:41 ч.

Докосната от ветрени крила 

  Поезия » Любовна
566 0 6

Отново ме почувствай - самодива,

в косите вплела любовта,

отново ме почувствай - слънчева и мила,

докосната от ветрени крила.

 

Ще бъда твоята усмивка

след залезното изтощение,

ще те завърша, без да си измислен -

откъснат от сълзи в безвремие.

 

По кожата ми парят обещания,

мечтите са окаляни от летен дъжд,

потъвам в страстно избелели пламъци -

по устните с ухание на мъж.

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??