16.08.2008 г., 18:22 ч.

Докосване 

  Поезия » Друга
596 0 7
 

Душата ти душата ми докосна с нежност,

окрили я, към Всемира я понесе.

В едно пространство - на земята,

в едно и също време - докато сме живи,

душите ни в една се сляха -

за да оцелеем!

Създателят е този, който "новото" желае,

този, който повелява "кой" и "как", "кога",

а изборът? Дали на нас остава?

Аз искам, аз вярвам, аз знам -

енергията нова ще пребъде!

 

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??