11.02.2018 г., 18:48 ч.

Дом 

  Поезия » Любовна
621 4 5

Все същото събуждане — очите ни,
побрали всички маслени вселени,
словата ни, граничещи с приличието,
и твоите ръце около мене...

 

Все същото усещане, че имам
два свята, две сърца и две любови.
Ти носиш дарба да рисуваш зимата,
аз търся път — отново и отново.

 

Единствено в съня ми си рамкиран —
след тихите целувки вездесъщи.
Претърсвам ти душата. И избирам
това, което в теб тупти, за къща.

 

Оставяш тишината непокорна
след всяка наша нощ неповторима
и само с цветовете ти говоря.
Когато пак се върнеш,
отвори ми!

 

 

---

© Станислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??