5.07.2007 г., 17:00 ч.

Домът на слънцето 

  Поезия
1141 0 8
Не преживявам реалността,
просто я понасям.
Слънцето отново ще си отиде,
а аз ще опитам да намеря дома му.
Толкова шум-аз не чувам нищо,
толкова сенки-аз виждам само лъчи!
Страх от утре - не,
а страх от вчера.
Искам да преживея реалността,
а просто я понасям.
Слънцето отново заспива.
Искам да заспя в дома му.

© Лала Ловеч Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??