26.04.2007 г., 12:30 ч.

Достатъчно боли 

  Поезия
578 0 3
 Цвете нежно
 в сърцето ми дебне.
 Чака да погледна
 в него за последно.
 Не, не пипай така
 нежното ми сърце,
 достатъчно боли
 от твоите прекрасни очи.
 
 Моля те аз, отчупи си
 парче от това нежно сърце
 и после тръгни си,
 но остави го
 да потупти
 поне още минута-две.
 
 И ако смъртта ме прегърне
 така, както искам ти да го направиш,
 отивам и няма да се върна,
 за да можеш ти да ме забравиш.
 
 Отивам с цел една-едничка,
 да съм тъмнината
 в тишината,
 да блести още по-силно
                     моята звездичка...
 26.04.2007   12:25

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • страхотни стихове имасш много ми харесаха
  • Трогателно!Още повече че напълно съответства с настроението ми в този час.
    ПОЗДРАВ!!!
  • Понякога любовта е болка!
    Но и в нея ,откриваме истинската любов!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??