27.03.2014 г., 18:16 ч.

Достатъчно любов 

  Поезия » Друга
449 0 3

Достатъчно любов си имам,

понякога дори е много.

И щом настъпи в мене зима,

ме топли по- добре от огън.

                     

Като размер ми е голяма –

широка, дълга ми е даже.

Но ножица за нея няма –

нека се влачи по паважа.

 

Понякога ми е излишна...

Запаси няма да си правя

на място тайнствено и скришно.

Не искам там да я забравя.

 

Предлагам ви – не се бавете,

не чакайте щастлива дата.

А просто ми се обадете...

Любов веднага ще ви пратя.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??