Mar 27, 2014, 6:16 PM

Достатъчно любов 

  Poetry » Other
464 0 3

Достатъчно любов си имам,

понякога дори е много.

И щом настъпи в мене зима,

ме топли по- добре от огън.

                     

Като размер ми е голяма –

широка, дълга ми е даже.

Но ножица за нея няма –

нека се влачи по паважа.

 

Понякога ми е излишна...

Запаси няма да си правя

на място тайнствено и скришно.

Не искам там да я забравя.

 

Предлагам ви – не се бавете,

не чакайте щастлива дата.

А просто ми се обадете...

Любов веднага ще ви пратя.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??