15.06.2007 г., 23:27 ч.

Дрога 

  Поезия
781 0 0
 

Как би окачествил своята зависимост?

Кажи ми, гледай ме в очите.

Пленителна е тя, нали?

Когато те гледа от пръстта?


Как решаваш, че тя е силата?

Как разбра, че няма да умреш?

Как реши, че не си зависим?

А го правиш, защото ти така си решил?


Заблудата те прави слаб.

Не ти вярвам, ако ми говориш.

Ако не, погледът ти също ми мълчи.

Говори ми, искам да крещиш.


Изправи се и започни да живееш и градиш.

Трудно е, не споря.

Искам само да решиш.

Бъди такъв, какъвто беше - жив!!

© Анна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??