25.09.2010 г., 17:54 ч.  

Друг живот 

  Поезия » Бели стихове
920 0 0

Обичам те - живот безмерен,

изпълнен с радост и тъга...

С дълбоко чувство всеки миг -

химери няма.

 

Оставам по душа пред теб

и вдишвам те с рисунък нов.

Картинно като в катедрала искам

да прекрача прага ти, живот!

 

Спокойствие засаждам във лехата –

увереност и самочувствие във мен.

Рисувам дори и в тъмнината как цъфтят -

сияйни образи на моите мечти.

 

Гневът ми разпилява се с вълните

и болката оставям също там.

Страхът - дарих го на врабците.

 

И вече мога да ти се отдам.

© Ава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??