15.08.2008 г., 10:15 ч.

Другите мъже 

  Поезия » Любовна
827 0 2

Другите мъже

 

Сляпа съм за техните лица.

Глуха съм за техните слова.

За тях съм хладна, режеща кама,

ледена кралица и змия.

Другите мъже - не са опасни .

Не  чувствам  нито страх, нито вина.

Душата тебе  търси като цвете,

умиращо за глътка светлина.

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??