31.05.2008 г., 15:20 ч.

Думи стоманени 

  Поезия » Друга
754 0 3

Думи стоманени

Как боли от думи стоманени,
забити като гвоздеи в твойта плът,
как убиват думи железни,
като нож разрязват и горчат.

Душата ми със писък сви се,
сякаш стегнаха я с връв.
Погледът ти в мен взриви се,
закапа тихо черна кръв.

А знаеш ли, че невъзможно е
да обичаш след това,
знаеш ли колко безумна е
стрелата, ранила любовта.

За това не ме моли, тръгни си,
не мога да живея все ранена.
И спомена за теб вземи си,
ти няма да си моята вселена.

И само сляпа тишина
ще се разбива във стъклата,
ще ме боли от самота,
но ще зараснат раните в душата.

© Мария Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??