29.06.2008 г., 9:06 ч.

Думите ти... 

  Поезия
590 0 2


Едва ли думите ти истина са,
мога ли пак да ти вярвам,
обичахме се преди тя да ни раздели...
Целувах снимката ти нощ и ден,
исках пак да си до мен,
обичахме се...
Не знам как стана така - 
аз давах всичко заради теб,
лъжа бяха думите ти и сега са...
Някога аз те обичах силно,
обичахме се, но ти погуби всичко,
а съдбата раздели ни...

Може би така е най-добре -

да си далече от мен...

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??