7.09.2012 г., 14:16 ч.

Душа ми подариха... 

  Поезия » Друга
517 0 1

Душа ми подариха, ей така –

по случай, по усещане, по право.”

dar4e_to (Дарина Дечева)

 

Има Души, в които влизаш на пръсти,

тях бавно опознаваш и  надникваш,

сърфираш из нюансите им,

а после с тях – свикваш... харесваш... или обикваш...

 

Има и други Души, в  които не ти е нужен дълъг път.

Те веднага те  прегръщат и завладяват,

 греят  и топлят – като огнище във  уютен кът...

Души, които Обич  раздават...

 

И тъкмо влязъл, а си у дома...

И дишате в синхрон... това е дар... голям.

Душа ми подариха... ей така...

И ще я пазя  нежно във душевния ми храм.

 

И  давам  моята в замяна...

С  Мечти за още люлякови нощи.

С – Надежда  силна,  със Любов желана...

и с Вяра  в доброто... още...


(на Ели)

© Ирен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Замисъла е много хубав, но има какво да се иска още от представянето. Имаш поощрителна 4-ка от мен.
Предложения
: ??:??