29.06.2008 г., 22:20 ч.

Души, обвити от тъга 

  Поезия » Друга
565 0 3

Влачим се безжизнени в прахта,
убиваме в себе си живота,
погубваме и капка доброта,
a кой ще ни спаси, за Бога!?

 

Горим в кръгове на Ада,
а после давим се в дивото море,
раняваме се, даже и неволно,
какво остана в нашето сърце...?

 

Сълзите падат, като дъжд в мрака,
смехът заглъхва с всеки ден,
души, обвити от тъгата,
души от спомен за изминал ден.

© Иван Русланов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??