Jun 29, 2008, 10:20 PM

Души, обвити от тъга 

  Poetry » Other
563 0 3

Влачим се безжизнени в прахта,
убиваме в себе си живота,
погубваме и капка доброта,
a кой ще ни спаси, за Бога!?

 

Горим в кръгове на Ада,
а после давим се в дивото море,
раняваме се, даже и неволно,
какво остана в нашето сърце...?

 

Сълзите падат, като дъжд в мрака,
смехът заглъхва с всеки ден,
души, обвити от тъгата,
души от спомен за изминал ден.

© Иван Русланов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??