24.01.2010 г., 13:08 ч.

Два свята 

  Поезия » Друга
555 0 0
От другата страна на огледалото
в черна нощ, след ясен ден
замахва времето с махалото
и праща те във вечен плен.
Когато една звезда избухне
и черна дупка се отвори,
милиони след това заглъхват
и тогава самотата заговори.
 
Забулен в тайни и истории,
оплетен в мътносив сатен,
дали ще чуеш кой говори -
човешка сянка в слънчевия ден...

© Каролина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??