29.12.2018 г., 9:45 ч.  

Двадесет грама и още 

  Поезия » Философска, Друга
274 0 0

Двадесет грама и още... 

съхранявам във тимус-коптор. 

Но жлезата ми е неудобен - 

за Двадесет грама -  затвор!

Всеки път сама се смалява, 

щом се чувствам израснала Аз... 

А сърцето в близост долавя 

всяка вопличка за ширина. 

 

Още търся с какво да забавя - 

този странен тесно-растеж... 

Че стремежът - небето скъсява 

за двадесетграмов летеж.

И отново се чувствам приспана... 

хапче взех за сърдечен туптеж. 

Ще сънувам в летаргия грама - 

по-голям...  да лети надалеч... 

© Даниела Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??