20.04.2015 г., 18:22 ч.

Двама сред звездите 

  Поезия » Любовна
960 0 3

     Двама сред звездите

Вечер, когато звездите,

 на небето затрептят,

 ние самотно търсещи душите,

 в миг очите ни ще заблестят.

 Ще се намерим в голямото,

 безкрайно пространство,

 ще спрем времето,

 с могъщо господарство,

 на космическата светлина.

 Вечер, когато светът затихне,

 погледни към безкрайността,

 леко тя ще се усмихне,

 и ти ще усетиш радостта.

 Мислите ù ще пътуват,

 ще те търсят сред звездите,

 ще почувстваш как нахлуват

 спомени на устните ù, косата и очите.

 Когато видиш падаща звезда,

 това е част от нейната мечта,

 една частица от секундата,

 в която ще се усмихнете и двамата...

© Радица Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??