6.09.2018 г., 23:58 ч.

Две дървета на върха на планината 

  Поезия » Друга
852 2 1

На върха на планината дърветата скланят очи. 

Не могат да докоснат земята, 

там където в корените миналото ечи. 

Гледаш ме. 

Гледам те. 

Там където миналото боли. 

Добрата стара история. 

Две дървета на върха на планината, 

там където можеха да бъдат три.

© Сатин Роксан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??