30.08.2017 г., 9:01 ч.

Две очи 

  Поезия » Бели стихове, Друга
848 5 0

                 Студено е и вятър духа,

                 стъклата мраз нашари вече.

                 А две очи през тях надничат,

                 те чакат мама да се върне.

 

                 Студено е и болка глуха

                 кънти след стъпки надалече.

                 Ръчички две стъкла подпират

                 и стоплят ги с дъха си.

 

                 Студено е и вятър духа,

                 но две очи са на прозореца.

                 Ръчички две сърца рисуват,

                 с големи букви пишат МАМО.

 

                 19.03.2014

                 

© Хари Спасов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??