17.03.2008 г., 13:23 ч.

Двойно хайку 

  Поезия » Източни форми
592 0 5
Слънчево утро.
Вятърът подухва леко,
разнасяйки прахта.

В тишината -
далечна птича песен.
Лека усмивка...

© Йордан Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??