18.08.2018 г., 20:28 ч.

Дворец на любовта 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
579 1 2

Боли ме, че не виждаш
как сърцето ми плени.
Но аз си го възвърнах,
сега, за жалост, твоето гори.

 

Боли ме, че не вдишваш
от своя собствен аромат,
който аз така небрежно
кръстих "моят свят".

 

Боли ме, че се криеш зад завесите,
стените на тъгата.
Но повече боли ме,
че си поредната душа,
която напусна моя "дворец на любовта".

© Теодора Велева Всички права запазени

*отзиви моля*

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Забрави! Не всеки заслужава място в твоя дворец!
  • Скъпа Теодора, добре дошла! Моите отзиви, ще са: Пиши още така и влагай сърце мила, не се скъпи!
Предложения
: ??:??