15.08.2010 г., 22:39 ч.

Дъждът се вижда... 

  Поезия » Философска
994 0 5

 

 

 

 

на сенчест фон дъждът се вижда

на светлото прозира той

окото търси тъмното за да съзира

със сълзи дъждовни плаче ли небето

или е в покой

 

водата е прозрачна но дъждът се вижда

сякаш небето е нечие сърце

забравило душата си нетленна

боли дъждът сърдечен

и умира нейде нечие небе

 

капки съкровени а дъждът се вижда

не се съзират само ако те болят

не мокрят а изгарят пламъчетата дъждовни

когато е изпепелена

цялата душевна плът

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Чар, юли/август 2010

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??