28.06.2010 г., 12:39 ч.

Дъно 

  Поезия » Друга
785 0 0

Древно морско проклятие...
Дванадесет бутилки с ром,
покрити с няколко пласта мъх,
все още с дъх на старо дърво,
перли се реят и греят,
в на дъното тъмната плът,
скелет с череп седи и гледа това...

© Атанас Къшев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??