Jun 28, 2010, 12:39 PM

Дъно 

  Poetry » Other
786 0 0

Древно морско проклятие...
Дванадесет бутилки с ром,
покрити с няколко пласта мъх,
все още с дъх на старо дърво,
перли се реят и греят,
в на дъното тъмната плът,
скелет с череп седи и гледа това...

© Атанас Къшев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??