3.10.2015 г., 21:16 ч.

Дъщеря 

  Поезия
352 0 0

ДЪЩЕРЯ
.... на Деа ...

Дъхът ми спира, само като те докосна,
от обич си изплетена и от светлина...
сърцето си от себе си откъснала,
на Теб го дадох, дъще...

Ръцете ми треперят, само като те погаля,
от надежди си създадена, и от любов...
душата си обрекох, раждайки те,
на Теб я дадох, дъще...

Най-хубавият ми подарък, ти си...
най-милата ми болка, само ти....
в очите ти събирам сълзите си,
от Бога дар си... ДЪЩЕ!!!
Благословена съм!

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??