9.04.2012 г., 11:50 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
482 0 2

Дойде и този златен миг,

в който аз съм най-велик,

дипломите да дават

на тези, дето заслужават.

 

Най-после момичета и момчета,

в официални тоалети,

за последно ще се наредим,

за този празник наш незабравим.

 

И ще бъдем пак засмяни,

весели, но със сълзи на очи,

защото виждаме се за последно

и всеки тръгва към своите мечти.

 

Но нищо, че не ще се видим вече,

споменът се връща отдалече

и когато  един за друг се затъжим,

пак той ще ни върне в този ден любим!

 

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??