6.10.2016 г., 18:48 ч.

Един живот 

  Поезия » Философска
331 0 8

Взирам се в живота минал

амалгама от любов, падения, възход

пясъчните кули, които със замах е сринал

непростените ми грешки, за които няма брод.

 

В него има радост и страдание

сърце кървящо, ням възторг

протегнати ръце, изгарящо желание

еретични мисли отправени към Бог.

 

Един живот, но той е само мой

не искам на други да прилича

различен да си бъде сред съдби без брой

с името ми винаги да се нарича.

 

Варна, Гавраил

© Гавраил Йосифов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??