Отиде си завинаги от моя свят,
без даже думичка за сбогом.
Избра ти своя път, а аз
останах в тъмното с тъгата.
Но може би така е по-добре -
ти там, аз тук - и толкоз.
Избра ти нея, моя свят отне
и тръгна си със гръм и трясък.
И само болката остана с мен,
да разкъсва душата ми млада.
Но може би така е по-добре -
върви, аз само мъничко ще страдам.
Ти бе силният и сам избра
пътя, който трябва да поемеш.
Погледна ме, във поглед ме събра,
взема сърцето ми и си отиде.
© Ели Всички права запазени
Всички така правят...