12.10.2008 г., 17:03 ч.

Една от тях 

  Поезия
730 0 7
С грим прикриват своето нещастие,
играят роли на кралици на нощта.
Не се спират пред никакво препятствие,
(а всъщност препятствие е любовта)!

Със скъпите си дрехи парадират
и всичко сякаш е цветя и рози.
Сълзите зад четири стени те скриват,
само те си знаят как болката ги гори.

Изглеждат тъй недостижими,
по-високо са от светлите звезди.
Слаби са, а правят се на силни
и имат само цели, не мечти!

И играчки за тях са мъжете,
към никой не са изпитвали любов!
Какво говорите? Не лъжете!
Любовта я чакате цял живот...

Маската те носят без почивка,
за хората са най-щастливите жени.
Сълзите те сменят с усмивка,
само тишината знае колко ги боли...

Гледам ги с недоумение аз
и в очите им се смея даже.
Докато истината не разбрах,
че всъщност съм една от тях...


P.S Не съм една от тях ;)

© Ванеса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??