5.02.2008 г., 19:45 ч.

Eла... 

  Поезия » Друга
794 0 5

 

Ела... вземи ръцете ми студени,

докосни замръзналата плът,

погледни в очите обгорени,

вдъхни живот в изстиналата гръд...

 

Ела... задвижи кръвта във вените,

върни живота в тялото изстинало,

отвори очите ми - склопените,

не ми напомняй що е минало...

 

Ела... от гроба ти вдигни ме,

прегръдка топла ми дари,

ръка подай ми, измъкни ме,

сърцето ми отново пробуди...

 

Ела... аз ще лежа безкрайно,

замръзнала в гроба студен,

ще плача тихо и тайно,

но ще чакам ден след ден...

© Никоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??