4.01.2018 г., 0:40 ч.

Емоция 

  Поезия » Друга
420 5 16

Треперя студено е, тъмно,
искрица ми дай, давам грош.
Заспа ли? Ще чакам да съмне.
В душата ми зима е. Нощ.

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??