Jan 4, 2018, 12:40 AM

Емоция 

  Poetry » Other
419 5 16

Треперя студено е, тъмно,
искрица ми дай, давам грош.
Заспа ли? Ще чакам да съмне.
В душата ми зима е. Нощ.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??