9.10.2019 г., 0:02 ч.

Есен е...небето плаче 

  Поезия
315 0 2

 

Есен е... Небето плаче? Защо ли?

Аз си знам... не задавам никакви въпроси

защото отговора е болезнено голям.

Не стиска ми  да си призная!

Че потънал съм във самота...

опитвам се да се усмихвам, макар

да плача в самота. Грехове във времето

съм трупал... И прошка искал съм за кой ли път.

Наистината съм разчитал, но лъгал съм

и мамил собствената кръв. Вярващ съм...

и моля се на Бога - дано прости ми дързоста,

да си призная, че не мога да живея в самота.

 

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Самота?Нима не е най голямото наказание,Приятелю.Но и от нея има изход.Зависи от волята и вярата.
  • Благодаря,Марианка!
Предложения
: ??:??