23.10.2019 г., 21:42 ч.

Есенна безкрайност 

  Поезия
388 0 2

Зрялата гръд на есента

запълнена с кърма

от топлите сезони, 

прелива върху

изтощената земя, 

силата си 

и я храни. 

В утробата и 

чакат семена

с надеждата 

да не остават гладни,

предричат зимните си теглила

и как отново ще се влеят във гръдта. 

 

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??