Есенна импресия...
Инстинкт на пчели ни подмами
към тъмният грозд на нощта
и късахме с теб ароматни,
наляни със сладост зърна...
И вино направо в кръвта ни
преливаше сладкият сок,
а бяхме без вино пияни
и суеверни... Без Дявол и Бог!...
И голи тела с откровени,
взривени от страст сетива,
преплитахме- млади и древни
връстници на тази Земя...
Превърнати в усет и чувство,
пулсиращо-диви, в едно
изваяно с длани и устни
с божествена лудост- кълбо...
... А тръпна умора донесе
в нюанс кехлибарен деня
и с неясна, но властна импресия
ни викаше вън Есента...
Коста Качев,
Есента
© Коста Качев Всички права запазени