2.01.2020 г., 0:25 ч.

Есенна тъга 

  Поезия » Любовна
482 0 2

Обичах те, и още те обичам...
Моя муза, несбъдната мечта - 
отново лицето твое виждам
в тайнствените дебри на нощта.

 

Изгаряш ме, подобно пламък,
носиш мириса на есенна тъга.
Сърцето ми изстина като камък.
Ела, за да го преродиш в дъга...

© Есенен блян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??