26.10.2011 г., 0:18 ч.

Фалшиво 

  Поезия » Любовна
623 0 9

Недей ми казва, че дошъл е краят...
Обичаш ме, аз знам това -
дори и кучетата... вече знаят...
претръпнала признавам го сега
Не исках любовта ти извратена,
наричана със грозни имена,
а истинската, в тебе спотаена,
реда си чакала е до сега...
Разбрах, че няма край да има,
във пръстен сме заключени, нали?
Едни и същи епизоди щрака -
житейската ни лента се върти...
За стотен път щом кажа "Сбогом",
се смее твоят персонаж -
за стотен път раздялата отлагам
и ставам част от смешния колаж...
С рефрена някак поизтъркан -
не казвай "Край и... Сбогом"... не сега...
животът ни е толкова объркан
и чувствата изпитва ни така...

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??