24.07.2008 г., 6:42 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
589 0 3
 

Затварях вратите към тебе,

изгарях мостове на желания -

не можах да те забравя.

 

На клада горях заради

оня пламък в очите ти -

не можах  да те забравя.

 

Исках да бъда сезон

във  сърцето ти -

да те стопля дъха ми.

 

Дланите камини да бъдат.

Да бъде лято, дори

когато навън е зима.

 

Мълчах в морето от мисли,

Сънувах те... Не разбрах -

грях ли е или лудост?!

© Весела Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??