21.01.2010 г., 20:50 ч.

* * * 

  Поезия
586 1 1

Следиш ме непрестанно,

искаш да ми подариш света,

не беше мъж, не бе жена,

а беше просто моята съдба.

 

Криеш се от мене, зная,

наблюдаваш тайничко от ъгъла,

но проумявам, искаш, мила моя,

да видиш твойта рожба в пъкъла.

 

И ангели да паднат на земята,

ти ще ги прогониш, знам,

и ще пречистиш техните дела,

които те направиха за срам.

 

И няма да е лъч светлинен,

без да има тежка сянка,

и няма да е ден реален,

без твойта вечна дрямка.

© Габриела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??