Душата ми - криле на пеперуда,
безмилостно я тъпчеха, брутално,
и ти поиска да се приютиш при нея,
а после ме остави безпощадно.
Преодоляла всички страхове,
измъчена до крайност, до безумие,
приших наново своите криле
и полетях високо в пълнолуние.
И силна съм, а толкова сама,
кажи ми как да преодолея Ада,
във който само моята тъга
направи си пътека, за да страдам.
© Жулиета Великова Всички права запазени
измъчена до крайност, до безумие,
приших наново своите криле
и полетях високо в пълнолуние.
И силна съм, а толкова сама,"
Да... за съжаление е така.
Жените обичат силните мъже, мъжете обаче не обичат силните жени...
Защо ли?