14.09.2018 г., 19:31 ч.

Флорънс 

  Поезия
552 0 3

Той идваше със свойта сила мощна ,

със нищо неможещ да се спре,

страх вселяваше във всички ,

и рушеше със свойте ветрове .

 

Ветрове бясни като зверове,

зверове които искат да убият ,

и пред нищо не ще се спре ,

той идва за да се разкрие.

 

А хората забравят суетата ,

и омразата и любовта дори ,

страх обгръща им душата ,

и всеки иска да се спаси .

 

А спасението бяха им душите,

чистите и неопетнените души ,

и това можеше да  не случи,

ако хората бяхме по-добри.

 

Но добротата тя беше забравена

като стара ненужна монета 

и ето затова ни се връща

и ни показва че не е наша планетата. 

 

 

 

 

 

 

 

© Виктория Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??